ΟΔΗΓΙΕΣ UPLOAD ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ FORUM

Οδηγίες για την συμμετοχή σας στις Φωτογραφικές Αποστολές μας.

 

Βήμα νούμερο 1 :

Στην αρχή θα πρέπει να κάνετε Εγγραφή ή Είσοδο.

forum 1  

 

Βήμα νούμερο 2 :

Έπειτα αφού κάνετε εγγραφή στην κοινότητα μας πατήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να μεταβείτε στην σελίδα του Group και επιλέγετε το γκρούπ που σας ενδιαφέρει. Στην συνέχεια επιλέξτε 'ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ' για να λαμβάνετε μέρος στις δράσεις του κάθε γκρούπ.

 

Για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας επιλέγετε τις 'ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ' και ακριβώς απο κάτω τη  επιλογή 'UPLOAD'. Μετά θα πρέπει να επιλέξετε το Άλμπουμ της κάθε δράσης που θέλετε να συμμετέχετε π.χ. 002: Οι Αγαπημένες σου Καλοκαιρινές Φωτογραφίες. Ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας και τέλος έχετε την δυνατότητα άμα θέλετε να τις κατηγοριοποιήσετε.

Μπορείτε να ανεβάσετε όσες φωτογραφίες επιθυμείτε.

 

   

 

 

 

Χρήση και Δικαιώματα

Το Copyright και όλα τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν στον φωτογράφο. Κάθε φωτογραφία που θα χρησιμοποιείται και θα προβάλλεται από την Foturion θα αναγράφει τα στοιχεία του φωτογράφου. Όσοι συμμετέχουν δίνουν αυτόματα την άδεια στην Foturion να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό σε ενέργειες προβολής, διαφήμισης, σε εκθέσεις, σε έντυπα αλλά και ψηφιακά μέσα που έχουν σχέση με την Foturion χωρίς την απαίτηση οποιασδήποτε μορφής αποζημίωσης ( οικονομικής και μη ) από τον φωτογράφο.

Παράπονα για Πνευματικά δικαιώματα

Η Foturion.com σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Είναι πολιτική μας να απαντάμε σύντομα σε τυχών αιτήματα που έχουν να κάνουν με ενημερώσεις σχετικά με Περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στον Διαδικτυακό τόπο και πιθανότατα να παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τρίτων ( φυσικών ή νομικών προσώπων ). Η Foturion προβαίνει σε εύλογες προσπάθειες διερεύνησης τέτοιον περιστατικών και λαμβάνει κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης όταν πιστεύει ότι όντως υπάρχει παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων, μέτρα στα οποία συμπεριλαμβάνεται ο αποκλεισμός πρόσβασης ή διαγραφή του Περιεχομένου που τυχών παραβαίνει πνευματικά δικαιώματα, καθώς και η διαγραφή και ο αποκλεισμός πρόσβασης στον Διαδικτυακό Τόπο των λογαριασμών από τους οποίους προήλθε το Περιεχόμενο που προσβάλλει πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Για να ενημερώσετε την Foturion.com για μία πιθανή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων θα πρέπει να αποστείλετε ένα γραπτό αίτημα μέσω email στο support@foturion.gr με τίτλο « Παραβίαση Πνευματικών Δικαιωμάτων» στο οποίο θα συμπεριλάβετε μία λεπτομερέστατη περιγραφή της παραβίασης ώστε να δώσετε όσο το δυνατόν μία πιο σαφή εικόνα της κατάστασης, κάτι που θα βοηθήσει την Foturion να λάβει τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις από μεριά της. Σας ενημερώνουμε πώς υπάρχει η πιθανότητα να επιβαρυνθείτε τυχών ζημίες ( συμπεριλαμβανομένων αμοιβών που έχουν να κάνουν με δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρων ) σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ψευδής ή παραποιημένες κατηγορίες για περιεχόμενο που ψευδός αναφέρετε ότι παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα. Αν δεν είστε σίγουροι για το αν μία δραστηριότητα σας συνεπάγεται προσβολή πνευματικών δικαιωμάτων, σας συμβουλεύουμε να ζητήσετε την γνώμη ενός δικηγόρου.

Last Updated: 11/03/2018 08:04